Adamaya Episode 10 Tonton Online

Salam semua, macam biasa petang nie tengok cerita Adamaya, Ya Allah best sangat, maybe tiap isnin hingga khamis akan ada Entry pasal Adamaya nie (hahaa..angan-angan je, macamlah aku takde keje lain), tak bosan betul buat entry pasal Adamaya nie ๐Ÿ™‚ haha, harap korang jangan bosan yea masuk sini, Yan dah addicted dengan Drama Adamaya nie ๐Ÿ™‚

Cerita hari nie Maya dah bersalin dan dapat anak perempuan, dan Maya jugak dah tamat belajar. Wah! panjang ok kalau nak tulis kat sini, meh layan video Adamaya Episode 10.

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_010_01_cft.flv[/zdvideo]

`

Untuk Part 2, Part 3 dan Part 4 boleh continue tengok kat link bawah yea

KLIK UNTUK MENONTON ADAMAYA EPISODE 10 DI SENSASI.ORG

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

26 Comments on “Adamaya Episode 10 Tonton Online”

  1. ala mieran just dpt tgok kt lappy je..2 pun kena download dlu kak yan..maklum la kt ukm ni xde astro..kt umah ada la..tp mieran dpt blik hujung minggu ke..hujung mnggu cte 2 xde..heheheh

    1. eh blh tgk kt blog kawan kakyan, takperlu nak donlod bagai…buka sini
      drama.sensasi.org kat situ ada full cerita adamaya ๐Ÿ™‚

  2. selamat menonton kpd fans adamaya
    .-= Wan Perlisยดs last blog ..Perkara Yang Selalu Terjadi dan Tidak Disukai =-.

  3. yang dari epsod 1 ada tak??hehe..eh, episod 2 r…sebab 1 dah tengok tadi…online gak…episod seterusnya takda..hehe
    .-= rashidยดs last blog ..Beberapa Perkara Penyebab Kesusahan Dan Kemelaratan. =-.

  4. semua blog ada buat entri pasal adamaya…tapi aku tak tahu pun cite apa tu…hehehe…buka tv blh bilang dgn jari…tak tentu masa….
    .-= syinrayafaยดs last blog ..Kali pertama masuk blog seseorang, apa yang perlu di buat? =-.

    1. ha ye cerita Adamaya skrg nie yang paling meletop2 dan Top…ehehe siap blh bilang ngan jari tu bila masa dia buka TV…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge