Blog Yanmie Di Sinar Harian – Curah Petua Sepanjang Hamil

Salam, ehemmm tajuk heheee tak sangka pulak kan ada yang sudi nak review blog ni, terima kasih buat wartawan Sinar Harian. 1st time Blog dapat liputan dari surat kabar ni, bangga jap hahaa (ehhh..over pulak..kikiki). Sebelum ni pernah masuk TV Astro Awani je tapi dengar suara je hihihi, wartaman Astro Awani call interview, boleh tengok SINI.

Drag gambar ke New Tab untuk paparan lebih jelas.

yanmieonline di sinar harian

Ok cerita tentangย Blog Yanmie Di Sinar Harian, bila baca paper ni, barulah sedar, rupanya banyak juga yang saya entrykan tentang Kehamilan, sejak dari mula disahkan mengandung hinggalah bersalin dan bercerita tentang pengalaman saya bersalin. Sekurang-kuranganya ianya boleh menjadi panduan ataupun bahan bacaan kepada pembaca lain mahupun bakal Ibu, perkongsihan saya Ikhlas dan berdasarkan pengalaman saya sendiri.

Berita ini keluaran Edisi KL/Selangor 31.3.13 iaitu semalam, bagi anak baca (biasa dia baca kuat), sampai tang nama diorang “Aiman, Haziq, dan Irfan” terus dia jerit cakap “ibu….kenapa surat kabar ni tau ye nama abang dengan adik?? heheee…seronok melayan Abang Long, dia pulak excited kikiki.

– Terima kasih sudi baca ๐Ÿ˜€

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

32 Replies to “Blog Yanmie Di Sinar Harian – Curah Petua Sepanjang Hamil

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is a very smartly written article.
    I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thank you for the post.
    I will certainly return.
    domain recently posted..domainMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge