Resepi Roti Diet Low Carbs 1 minit 30 Saat

Waahhh sapa kata orang diet tak boleh makan roti? hehee terutamanya yang buat Diet Rendah Karbohidrat Macam Keto Diet dan Atkins Diet. Mudah jelah sekarang ni, search aje di youtube macam-macam cara dah kaedah untuk dapatkan menu lulus. Jom hakak share Resepi Roti Diet Low Carbs 1 minit 30 Saat, masak guna Microwave Oven ye.

roti low carbd atkins diet

Makan cicah dengan Kari Daging, perghhh!!!

Hakak pun sejak-sejak rajin ni kemain macam-macam menu hakak buat hahhaa, bosanlah makan benda sama, tapinya time rajin jelah buat macam-macam, time malas makan telur sudah HAHAHAHA.

resepi atkins diet

Ni hakak ada buat Roti Kurus ekekeke, kuruslah sangat kan, dah 9 bulan buat Atkins Diet tapi kurusnya tak juga hahhaa, cuma mengecik jelah sikit huhuhu…nak juga angkat bakul sendiri ehehhee

Ni resepi cara buat Roti, mudah sangatlah..rugi kalau tak buat tau, merasa jugalah kita makan roti cam orang sihat-sihat tu hehee, tapi takdelah macam Roti Gardenia tu, tapi kira sedap lah boleh masuk tekak gitu.

Ok selamat mencuba, semoga cepatlah kita slim hehee

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

14 Comments on “Resepi Roti Diet Low Carbs 1 minit 30 Saat”

  1. dah lama x masuk blog ni, nampak lawa pula theme, ermm pasal makanan ni susah nak cakap, nak kena rajin dan ada kemampuan nafsu nak makan benda sihat camni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge