Fly Dengan Anak-anak

airasia

Baru-baru ni fly dengan anak-anak, waaa mencabar juga ni fly tanpa encik suami. mana taknya yang kecik ni dah ada seat sendiri, almaklumlah dah besar gitu, tiket dah harga tiket dewasa, takde dah tiket bayi, so happy lah dia kan dapat seat sendiri takyah nak pangku lagi dah 😀

Nak dijadikan cerita, kejap-kejap nak buka tali pinggang uwaaaa…tak mahu duduk diam, nak buka nak bangun berdiri nengok orang, sabar jeler. masa dari KL – SDK tu lah rasa mencabar, dengan-dengan aku ni cakap tak berenti dalam flight tu, buat malu je HAHAHAHAHA, saje tau budak kecik ni.

Tapi alhamdulillah dari SDK ke KL dorang semua baik sangat, takde bising ke main ke dalam tu, elok aje tido semuanya hehehee.

Fly dengan anak2 ?

A post shared by YANMIE (@yanmie) on

Layan moment kitaorang fly tanpa encik laki.

tudung yatt hamzah

Sempat lagi ootd sebelum fly balik ehhehe, anak tak pernahnya nak bagi kerjasama amik gambar, sabar jeler, ibu dah nampak syok sendiri tu wakakaka

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

5 Replies to “Fly Dengan Anak-anak

    1. hahaha kan nis meriah jadinya, mana nak tengok abang-abang bergurau tepuk tampar, adik2 yang kecik pun tak kurang hebatnya bergurau panjat sana sini tak mahu duduk diam uwaaaa..kalau ayah dorang ada disiplin sikit dorang ni, tkut dengan ayahnya hehehe
      yanmie recently posted..Fly Dengan Anak-anakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge