Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Best Western Premier Hotel The Haven Ipoh 1

Assalam, wahhh cuti sekolah tak lama lagi, korang dah plan ke nak bawa anak-anak bercuti dimana? kami masih lagi dalam perancangan, kalau boleh jimat kita jimat, cuti tetap cuti hehee, setahun sekali kot anak-anak dapat cuti panjang ni, rewards dorang apasalahnya kan.

Legoland Johor Bahru Malaysia

Cuti sekolah sebelum ni bawa anak gi Legoland

So sapa kata bercuti kena mewah-mewah baru dapat bercuti? taklah!, janji korang kena bijak mengatur masa dan perbelanjaan semasa bercuti. Janji moment bercuti tu yang penting, dapat meluangkan masa rileks dengan family, jauh dari kesibukan lain. Anak-anak mesti suka tau.

premium kingdom themed legoland hotel

sekali sekala bawa anak bercuti

Apa susah, sekarangkan dah ada banyak laman web yang menawarkan kupon-kupon ni, salah satunya suka dengan web Saleduck Malaysia ni, macam-macam kod kupon ada hahaha, best tau!, korang kena grab cecepat hihihi. Nak tahu tawaran memang cukup hebat, murah dari kita walkin terus ke kaunter-kaunter, contoh macam tiket flight Air Asia murah tu ada je tawaran hebat kat web dorang, kenapa baru tahu ni hahaha dan jangan tak tahu, kat situ kita dah jimat banyak.

pesawat air asia

Nak tempah penginapan semua ada, Agoda, expedia pun ada juga promotion di Saleduck tu, see siapa kata nak bercuti kena banyak duit?, nak bercuti kena mewah-mewah ke? memang silaplah sebab banyak tawaran hebat kod diskaun dan “Best Deal” kat web tu.

sarapan pagi di hotel

Nak makan sedap-sedap tapi murah? nak penginapan mewah tapi murah?, flight, grabcar eeeiiii macam-macamlaaa, pastu nak shopping bebaju, kasut kat Zalora? semua ada tau, guna aje kod promo kod diskaun kat Saleduck tu hahaha, aduhhh best betul tau. berbaloi-boloi sungguh, rugi sapa tak amik peluang yang ada ni. Dari bayar mahal-mahal kan, baiklah amik kod promo kat Saleduck tu hehehee.

saleduck

coupon saleduck

ni web Saleduck Malaysia yang kita kata tu 😀

Dengan barang semua naik sekarang ni, kalau tak pandai nak cari peluang memang tak dapatlah nak merasa life macam ni, kadang tu kita mampu je tapi takkan tak nak berjimat dan guna peluang yang ada kan? dengan keadaan ekonomi sekarang ni memanglah kena bijak. Kita masih ada pilihan.

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

10 Replies to “Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge