Skincare Tati Berkesan

Update : Maaf dah stop guna Tati, baca selanjutnya di Sini -> Bahaya Skincare Krim Kilo/Timbang

Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna Skin Care Tati, gara-gara terpengaruh degan kawan-kawan kat grup, nengok testimoni best tu yang Try.

set skin care tati

Saya beli dahulu Set Skin Carenye, beli ramai-ramai dengan kawan-kawan IG Seller, dapatlah harga borong hehee, beli 2 kotak kemain semangat lagi tau hahhaa, padahal dalam masa yang sama masih duk guna set skin care aura white tapi takde perubahan, langsung takde, malah jerawat pula naik, risau hakak dik, maybe tak sesuai kot. so berhenti guna yang tu try pula tati ni, amboii kemain tau cepat betul nampak kesannya, suka sangatlah!.

seminggu pakai dah nampak banyak sangat perubahan, jerawat pasir kat dahi ni dah takde, dahi hakak dah licin gitu, ewahhh hahahhaa, betullah tak tipu. ni dah guna masuk box ke 3 dah, bebaru ni beli lagi 2 box saja beli lebih, benda bukan basi pun sementara dapat harga murahkan hehehe.

Toner tati beli asing sebab takde dalam set skin care, so hakak beli 1 botol besar, lama juga tahannya, dah masuk box ke 3 pun masih ada lagi, tapi dah beli yang baru juga heheee, tak larat lah bawa turun naik barang-barang ni, so 1 set kat atas, 1 set kat bawah, maklumlah hakak ni kadang marata tempat lepak, rumah 2 tingkat gini ler, dah naik malas turun, dah kat bawah malas nak naik hahahaha

serum tati

tetiap minggu beli kawan kirim, dapat harga murah gituuuu

hari tu masuk minggu ke 2 baru mula pakai serum tati, wahh best juga serum tati ni, lepas-lepas pakai toner tu sapu serum je kalau malas nak tepek segala krim hahaha, itu pun dah rasa best, bersih je muka.

fondation dan compact powder tati

Dedua ni BEST GILA PAKAI!!!!, fondation takyah bedak pun dah ok sangat tau. pakai makin lama makin glowing gitu, aaa memang unik je, hakak kulit muka berminyak tapi bila pakai tati ni muka jadi ok, alhamdulillah

Ni sekarang dah pakai full set tati, hakak pakai set skin care, toner, serum, fondation dan compact powder heheehe, betul-betul jatuh hati ni, pakai pun rajin sebab nampak perubahan kan, alhamdulillah jumpa juga skin care yang sesuai. tapi noda-noda hitam tu ada lagilah belum 100% hilang, ambil masa, but totally puas hati coz ada parut yang dah hilang kesannya dan jeragat-jeragat semakin pudar ^_^

hakak bukan apa sebenarnya tak suka ambil gambar guna apps camera360 tu, orang boleh tau kita guna apps tu hahaha, malulah nampak muka licin tapi hakikatnya muka menggerutu hahaha, nak jumpa orang (customer) pun tak yakin je sebab online cantik muka licin, real takut dorang pandang atas bawah, betul ke dia ni? ahahaha, psstt!! tapi dedulu suka juga pakai 360 tu hahaha.

– acik-acik semuanya pakai skincare apa?

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

11 Comments on “Skincare Tati Berkesan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge