Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

mham original

Assalam, saya nak kongsikan tentang Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat nak jual sebab nak bantu orang ramai diluar sana sama

minyak herba asma mujarab

Alhamdulillah ramai juga customer saya serasi dengan minyak herba asma ni, seronoknya dapat bantu ramai orang diluarsana, alhamdulillah, kita usaha dulu, tak cuba mana nak tahukan, sambil tu minta doa pada ALLAH semoga diberkan kesembuhan amin.

Dan alhamdulillah saya diketemukan dengan ketua stokis saya, dan syukur juga minyak yang saya jual ni adalah original dan bukannya minyak herba asma mujarab yang tiruan, takut tau bab-bab ni, yelah kita niat nak tolong orang kan, takut jadi lain pula. besar tanggungjawab kita yang jual macam ni, kena jujur.

minyak asma mujarab

Sekarang ni banyak lambakan minyak herba asma mujarab tiruan diluarsana, jadi berhati-hati ye, semak dahulu cici-ciri keselamatan yang ada di botol tersebut bagi megenalpasti ianya original ataupun tiruan.

Sepanjang saya berniaga Minyak Herba Asma Mujarab Ori ni alhamdulillah ramai customer yang repeat order, ramai bagi feedback positif, ya ALLAH lega dan seronoknya bila dapat bantu mak pak kat luar sana untuk anak-anak. Anak saya yang bongsu ni pun pantang silap sikit mesti cepat je batuk semput tu menyinggah, tapi sejak amalkan penggunaan minyak herba ni alhamdulillah dia semakin baik, saya dah amalkan selalu untuk dia.

minyak asma mujarab

Lepas-lepas mandi tu saya pakaikan minyak herba ni, dia pun dah tahu bila masa kena pakai minyak ni, asal lepas mandi je cecepat baring nak suruh ibu pakaikan, ada tu siap meniarap, minta urut belakang hahahaha. dia pun nak massage juga tau.

mham

Tidur anak lebih lena dengan Minyak Herba Asma Mujarab

malah bukan setakat batuk, semput, berkahak, lain-lain kegunaan pun boleh, macam digigit nyamuk/serangga ke, luka kecil ke, terseliuh semua boleh guna, sakit gigi pun boleh tau. macam-macam lagilah. apa pun sebelum guna baca Bismillah dahulu, selawat, mohon doa ALLAH berikan kesembuhan.

Berminat untuk dapatkan Minyak Herba Asma Mujarab ni? boleh contact saya dibawah ya :

Yanmie 011-19910373 (WhatsApp Sahaja)

mham original

Pastikan yang ori baru beli ok!, harga dibawah RM39 tidak dijamin ketulenannya.

 

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

6 Replies to “Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge