Happy Birthday Angah :)

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe

haziq turns 9

23hb baru ni Haziq genap 9 Tahun, ya ALLAH cepatnya masa berlalu, kebetulan tarik tu hari ahad, makcik-makciknya berpakat nak buat surprise birthday party untuknya, kata dorang mana boleh tak celebrate sebab aiman haritu meriah juga dorang surprisekan aiman hehehe.

kek secret recipe

Happy 9th years old Angah!

Bertempat di rumah adik di Shah Alam, saya dan anak-anak kesana, en.suami outstation so tak dapat join sama huhuuu sedih. ok jomlah layan gambar 😀

yanmieonline

lain betul muka tak pakai spek haha, Ni aiman tah mana-mana peginye -..-“

Seronok sangat tengok riak muka haziq masa kena surprise, ketuk-ketuk pintu sekali kena surprise dengan kek, dengan lagu hari jadi, waaaa untungnya anak-anak ibu punya makcik-makcik yang baik-baik belaka, memang 10 bintanglah dorang punya surprise tu hahaha, jangan lupa bulan 12 plak ekkekeke

nasi ayam penyet

Makanan ada banyak, mak datuk kenyang sungguh, dengan kuih, buah, kek, nasi ayam penyet waaaaaaa suka sangat ahahahhaa, licin abis ayam penyet tu, sedaapppp.

yanmieonline

bersama makcik-makcik angah yang sporting, muaahhhh!!

yanmie

Motip tepek pic sendiri?? pakailah tati hahahha, mak rindu blog ni, biarlah mak tepek gambar mak ye kekekeke, tak pakai makeup pun, pakai gencu aje kikiki, sukalah tati skincare ni sihat rasa muka, dah ler tak pandai makeup kan, hahaha. kita ada entry pasal tati tu boleh baca SINI.

Okeh tu jeler, yang banyak gambar syok sendiri je ni hahahhaa, kang tepek banyak-banyak kang ada yang muntah hijau kang hehe, ni gara-gara dapat selfie stick dari kakak hahaha.

yanmie

Macehhh bagi Selfie Stick, kalau nak beli memang tak belilah hahahh

– Baru renew hosting/domain, mak datuk melayang 300+ hahaha

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

6 Comments on “Happy Birthday Angah :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge