Cerita Raya Kami

Salam, hari ni dah raya keberapa ye? hihihi baru nak upย Cerita Raya Kami, takpelah raya kan sebulan hehee, raya tahun ini di kampung suami di Jengka, Pahang. Dan raya tahun ini merupakan raya pertama kami berlima, tahun lepas Baby Irfan dalam perut ^_^, so ini merupakan raya pertama Baby Irfan.

yanmie family

Kami sekeluarga, susah tau nak dapat moment macam ni, boleh kata setahun sekali kot baru ada gambar 1 family macam ni hehee, sebabnya tunggu orang tolong snapkan barulah dapat gambar macam ni hihihi.

yanmie family

Buah hati pengarang jantung saya ^_^

yanmie family

Raya pertama untuk Baby Irfan, tahun lepas dia duk dalam perut lagi ^_^

yanmie family

Gambar bersama Mak Mertua dan Biras-biras, semuanya menantu perempuan ni, sebab suami semua adik beradik lelaki hihihi, oh ye cucu pun semua lelaki kehkeh.

Oklah tu jelah kot gambar yang sempat disnap hehee, sibuk ok layan si kecik ni, nanti sambung cerita lain pulak, dah 3 hari ber”mata” Panda ni -..-“

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

17 Replies to “Cerita Raya Kami

    1. Hahahaa lawak pulakkan bila suami masing-masing jadi jurugambar hahahaa, lepastu tak tau nak tengok kamera yang mana 1 kihkihkih.

      kalau tak lepas tu ada lagi sesi bergambar dengan lain-lain tapi kan tetiba ada tetamu kehkeh, tahun depan pulak insyaALLAH.
      yanmie recently posted..Cerita Raya KamiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge