Aksi Gedik Baby Irfan

Salam, 2 hari tak update blog, saya sibuk dengan urusan diluar, semalam saja seharian berada diluar, sibuk dengan persiapan raya (sibuklah sangat hahahaa). ada banyak benda nak entry diblog ni, tengah susun mana yang nak didahulukan, mana yang dikemudiankan, disamping nak siapkan beberapa advertorial.

baby irfan

Sebelum tu layan duluĀ Aksi Gedik Baby Irfan hihihi, suka sangat sekarang ni coz banyak benda dia dah tahu, dah tu pandai pulak buat-buat merajuk, dan paling tak tahan pandai mengada-ngada hahaha, kalau baby buat perangai macam ni comel lah kan? kalau orang besar hemmm….tak mau layan hahaha.

baby irfan

Yang bestnya Baby Irfan suka kamera hehee, asal acu kan je “teropong” mesti dia senyum dan gelak suka, agaknya dia kelakar nengok lens gerak-gerak kot, takpun dia kelakar dengan bunyi snap tu.

kamera

Tapi tu ler sekarang ni skill banyak lari, bayangkan hampir setahun saya anak tirikan kamera saya tu hahahaa, nasib ko lah “teropong”, ni sebab saya dah ada Baby Irfan, takde masa nak mengasah bakat.

Pegang kamera kejap pun dah lenguh, pastu GEGAR hemm…sakit jiwa bab amik gambar gegar ni hahaha, takpelah slow-slow, belajar balik dari bawah hehee *padan muka*.

Tapi best sebab sekarang baby Irfan dah suka kamera, jadi makanya saya dah ada model cilik hihihi, ada masa rasa nak bawa lah dia pi taman, bagi gegolek atas rumput pastu amik gambar dia, saya suka ambil gambar outdoor berbanding indoor, sebab saya sangat lemah gambar noise (takde speedlight) hehee.

Ok nanti sambung lagi, nak masak pula~

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

18 Replies to “Aksi Gedik Baby Irfan

  1. heheh..comel giler irfan..baby sy pun suka dh ngan kamera..kamera henpon..tp masalah dia, bila kita nk amik video dia, dia lak senyap,mungkin tgh posing..sbb dia pk kita nak snap pic dia..aish..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge