2 Bulan 6.8kg

Salam, malam kemarin kami pergi ke Klinik untuk injection Imunisasi Baby Irfan, ada yang tanya kenapa pergi klinik malam hari?, ada ke klinik kesihatan buka?, sebenarnya start 2 bulan umur Irfan ni kami dah tak pergi ke Klinik kerajaan, bukan apa..penat menunggu kuikuikui, anak-anak semua buat kat swasta aje, senang..abis cerita, jimat masa, suami tak perlu nak ambil cuti huhuhu, ok dan terkini nak update berat Baby Irfan 2 bulan ^__^

berat bayi 2 bulan

Masa Lahir 3.2kg, 1 bulan 4.2 kg naik 1 kilo, 2 bulan 6.8kg dan jumlah kenaikan dalam masa 1 bulan adalah 2.6kg, Ok macam tak percaya tetapi inilah berat terkini Baby Irfan, 2 bulan 6.8kg…Alhamdulillah semoga membesar dengan sihat, amin…

baby irfan

Bersama Baby Irfan *ibu nak juga interprem hahhhaa*

– Nanti update lain, sibuk benar huhuhu

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

26 Comments on “2 Bulan 6.8kg”

  1. klinik kerajaan ni memang kena menunggu sikit… cuma kadang-kadang kalau kerajaan ada tambah imunisasi wajib, ada klinik swasta yang tak ter update… contohnya dulu ada injection wajib 3 serangkai, sekarang ni kerajaan dah update ke 5 serangkai… akan datang tak pasti lagi, mungkin ada pertambahan ikut situasi kesihatan negara semasa. tapi yang pentingnya, dapatkan jadual injection tu dari kerajaan, then nak inject tu boleh buat kat mana-mana ikut jadual yang diberi… sekadar pandangan…
    Cikgu Naza recently posted..Tutor OnlineMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge