Peneman Online

Salam, ehemmm sekejapnya masa berlalu, hari ini alhamdulillah dah masuk hari yang ke 20 saya berpantang. Nak online macam dulu pun agak payah sedikit sebabnya mood online sepenuhnya belum mari, mujur hari ni “terjarin” nak online. Yang bestnya dah ada Peneman Online hehee best~

SONY DSC

Seronok sambil online sambil cium gomol si kecil ni, siap boleh nyusukan si kecil sambil online, ohhh bestnyaaa ada peneman online yang cute ni, memang sporting betul, abang-abangnya bersekolah, mujurlah ada si kecil ni buat peneman, kalau tak confirm bosan duk rumah wuuwuuu~

Daa~ nanti update lain ye, banyak benda nak update sampai tak tau nak mula yang mana dulu, maklumlah banyak hari tak update kan ^__^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 Replies to “Peneman Online

  1. Waaahhh… dah ada geng peneman melayari alam maya yekk… hehehe… best kan…
    tu kecik lagi… duk tergoleh jea… okayla lagi… tunggu sampai dia pandai capai mouse tu nanti… taim tu pobelem laa…
    jd cam suri… sementara tunggu si Alisha tu fhm cakap kita… setahun lbh blog suri tu bersawang…huhuhu

    harap2 yanmie tabah berperang rebut mouse tu nanti yea… hehehe… tahniah!! dan selamat berpantang dan jangan pulak pantang nampak yea..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge