Layan Budak Merajuk Tengah Bendang

Salam, baru ni kami balik kampung kat Kedah, pergi kenduri kahwin sepupu en.suami sekali kat Pendang, best betul kat rumah persinggahan kami ni, rumah betul-betul kat tengah bendang, nyaman sungguh!, tapi layan gambarย Budak Merajuk Tengah Bendang hihihi.

gambar di sawah padi

Ngeee muka ntah pape aje, tak tahu pasal apa dia merajuk ni, tau-tau dah masam muka, tanya sebab apa tak bagitahu pulak, layankan ajeeeee asalkan tak menangis sudah.

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

Hahhh nak pujuk kalau kena gaya senang aje, tapi kalau mood dia tak baik, pheww~ sampai berpeluh ketiak nak memujuk dia heheee, yelah nama pun budak kan ๐Ÿ˜€

– Sukanya tengok gambar padi ^____^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

14 Replies to “Layan Budak Merajuk Tengah Bendang

  1. Rindu suasana sawah padi. dulu rumah saya tepi sawah padi. pernah la tengok orang semai padi. time musim menuai paling best. time tu ramai budak2 main layang2 kat sawah padi. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge