Kek Batik Arora

Salam, baru ni blogwalking ke blog KakIna KL, tengok dia ada buatΒ Kek Batik Arora, teringin pulak nak try sebab kek tu tengah femes sekarang ni, tapi dari apa yang saya lihat lebih kurang sahaja dengan kek marble bezanya yang ni dah upgrade plus sedap sikit sebab kombinasi warna dan perisa tu yang buat ianya unik. Layan!

Kek Batik Arora

Inilah dia kek batik arora, kata pencipta resepinya arora bermaksud aroma dan rasa so jadiklah arora heheee, nak resepi boleh terjah ke blog KakIna KL yea.

kek batik arora

Time bakar kek ni tadi, fuhhhh dia punya bau menusuk ke hidung, macam-macam bau ada, maklumlah setiap warna lain perisa, so itu adalah keunikan pada kek ini selain warnanya yang meriah.

kek batik arora

Adunan saya bahagikan kepada 5 seperti diatas, antara perisa yang digunakan adalah pandan, vanilla, blueberry, strawberry.

kek batik arora

Aiman dan Haziq dah kenyang makan Kek Batik Arora ni.

– Sakit tekak -..-“

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

46 Replies to “Kek Batik Arora

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge