Edible Image Untuk Kek

Salam, bulan April ni birthday Aiman, ingat nak buat sendiri kek untuk dia bawa ke sekolah, semalam ada beli Edible Image  BoboiBoy untuk practice heheee, kemain suka lagi dia, tapi saya belum rajin nak practice kikiki, tengok ler besok lusa kalau rajin.

Edible Image BoboiBoy

Edible Image BoboiBoy kat atas tu takdelah mahal, dalam RM12.00

Lah ni saya nak cari tempat printing Edible Image yang harga berpatutan, halal dan boleh dimakan, boleh beri cadangan tak kat mana nak cari? ingat nak buat Edible Image Aiman sendiri, buat 2 sheet ke kan, nak makan muka Aiman kat Kek tu hahahahaa, yelah ingat nak tunaikan permintaan dia kan, tu yang tengah survey tempat printing tu, hope dapat sebelum 26 April ni nanti.

– Besok Birthday girl, nak gi Putrajaya pulak.

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

26 Comments on “Edible Image Untuk Kek”

  1. Saya sebagai pembuat kek, edible image menjadi satu kemestian untuk dilekatkan di atas kek. Segalanya ada..angrys bird, superman, spiderman, doreomon, spiderman, barbie, snow white, upin&ipin, boboy, mickey mouse, beng 10 dan banyak lagi. Sudah menjadi satu kemestian. Rasanya kalau RM12 tu agak mahal lah.. tapi saya tak pasti berapa harga, rasanya di bawah RM10.
    sensasi2020 recently posted..Jana Duit Dengan Blog Di Jomniaga.comMy Profile

    1. Assalammualaikum..saya nk temah kek birtdy ank 20 okt ni ..image upin &ipin..mcm mana nak dptkan tempahn image ini

    1. @puanbee, biasa bagi dia kek ada kereta atas kek tu, kali ni dia nak lain sikit, ikutkan dia nak gambar boboiboy/upin ipi/ben10, tapi akak sajelah nak survey tempat yang boleh print gambar sendiri kan, lagi best rasanya, dia pun suka, tapi katanya kalau tak dapat gak, guna gambar boboiboy pun boleh hihihi, dia takde lah demand mana pun bee 😀
      yanmie recently posted..Edible Image Untuk KekMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge