Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya Live Di Set Propaganza Astro Ria

Salam, terlepas tengok rancangan Proganza siang tadi, khabarnya Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya Live Di Set Propaganza Astro Ria, eee sweet je kan hikhik, secara langsung tu tau, kalau ada videoΒ Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya ni nak gak ler tengok sementara tunggu ulangan Propaganza.

Awal Ashaari Melamar Scha Al-Yahya Live Di Set Propaganza Astro Ria

Gambar-gambar ni tengok kat murai.com.my pun dah nampak macam best je, mana tidaknya Awal Ashaari buat kejutan besar tu dengan melamar kekasihnya Scha Al-Yahya untuk dijadikan isteri secara langsung, untunglah siapa yang tengok TV tadi.

Awal Ashaari Melamar Scha Al-Yahya Live Di Set Propaganza Astro Ria

Ketika Shca di lamar, dia turut diberikan sebentuk Cincin, bunga dan bear, awww so sweet heheee, sebenarnya kata Awal dia dah pun lama menunggu masa yang sesuai untuk melamar Scha, so hari ni 25hb sempena ulang tahun percintaan mereka yang ke 2 tahun enam bulan πŸ˜€

Awal Ashaari Melamar Scha Al-Yahya Live Di Set Propaganza Astro Ria

Besarnya Bear ^___^

Video Awal Ashaari Lamar Scha Al-YahyaΒ Live Di Set Propaganza Astro Ria

Awal dan Scha dijangka akan mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalam satu sidang media di Flora Cafe, jam 3 petang, pada 27 Mac ini.

– Tetiba teringat kah fahrin πŸ˜€

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

40 Comments on “Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya Live Di Set Propaganza Astro Ria”

  1. Saye kebetulan plak nengok. Nampak mula2 si Scha yg jadi pengganti pengacara..tup2 Awal dtg kate kat Scha..sudikah awak jadi yg halal buat saye..pas tu nangis2..adeh..mula2 nak gelak gak, ni berlakon ke ape..rupa2nye betul2..hehe..sib Scha terima Awal..maunye si Scha tak terima..malu si Awal..suprise sangatlah kan..macam2..apa2 pun moga2 berbahagialah buat keduanye..Amin
    Akma recently posted..Alhamdulillah..rezeki-rezekiMy Profile

Leave a Reply to kimmie Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge