Percubaan Dengan Lense Baru

Salam,Β Hoyeahh Dah Ada Lense 75-300mm Untuk Buah HatiΒ kan, so haruslah digodek-godek, gambar haziq kat bawah ni menggunakan Lens baru hikhik, dah ada yang jeles menikam kalbu tu nnggeee siapakah??

haziq

Haziq pagi tadi baru bangun terus ajak pi luar rumah, hahahhahahaa dia jelah model saya yang paling comel dan sporting, pantang nampak kamera terus je senyum dan peace, takyah suruh buat gaya, dia sendiri yang nak bergaya hikhik, layan!

haziq

Haziq tanya nak ambil gambar kat mana, saya cakap kat mana-mana je, gigih dia panjat motor ayahnya hahahha, budak-budak sekarang kan, pantang nampak kamera betul hikhik.

haziq

Tengok cermin, kot-kot tumbuh janggut hahaha

haziq

Saya suruh dia buat muka comel, dia buat muka macam tu, gedik tau Β ^____^

– Ok boleh nampak beza sebelum dan selepas tukar lens heeee πŸ˜€

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 Replies to “Percubaan Dengan Lense Baru

  1. amboi..pandai betul anak kak yan ni. molek sangat lah tu, yang ibunya suka shooting, anaknya suka modeling. Macam anak sedara Sya juga. Pandai bergambar, sebab dari dia dalam hari Sya suka ambil gambar dia. Lama2 dia jadi pandai dan suka bergambar πŸ˜€
    Sya Isya recently posted..RINDU NAK MENULIS DENGAN BEBASMy Profile

    1. memang boleh beza ambik dengan kitlense dengan yang ni, kitlense kena duk rapat2 hehee, yang ni kena duk jauh.

      ehhh takde ejas apa pun, resize je guna photoscape, serius tak tipu, biasanya akan ejas tapi yang kali ni tak buat apa pun sebab tengok dah ok sangat dah, takut nak kacau kang lari seni nye ekekeke πŸ˜›
      yanmie recently posted..Percubaan Dengan Lense BaruMy Profile

    1. Semalam tengah godek-godek dengan bang mie hehehe, pic wedding tu blh je edit semula, tak puas hatikan bayar mahal2 tapi hasil tak setimpal, sebab tu orang kata jangan pandang pada kamera, tapi sebaliknya orang disebalik kamera tu hkhik, apa boleh buat dah print, takpe nanti email gmbr nk edit tu akak tolong editkan πŸ˜€
      yanmie recently posted..Percubaan Dengan Lense BaruMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge