Minta Tolong Boleh Tak?

Salam, ok tajuk memang betul-betul nak minta tolong pada rakan-rakan pembaca blog ini, tolong saya Vote  sahabat saya Denaihati.com untuk memenangi Award Best of the Best Blog of the year, yang di anjurkan oleh World Bloggers and Social Media Award 2012.

best of the best blog of the year

Saya rasa tak susah mana pun permintaan saya ini, jom bantu saya ye, saya harap pembaca blog ini sudi membantu, saya tahu pembaca blog saya sangat baik hati, ye awak yang tolong vote tu, awak sangat awesome ^___^

Caranya mudah sahaja, ada lebih kurang lagi 48 jam sebelum undian ditutup.

Jap tadi dah kerah kaum kerabat saya seramai 13 orang yang aktif dalam facebook untuk mengvote sahabat saya ini, alhamdulillah mereka ingin membantu, termasuk suami saya, terima kasih, untuk Denaihati, good luck!

* Seronok dapat PM dari kaum kerabat yang mengatakan diorang dah Vote, so good luck untuk Denaihati.

– Saya pun masuk juga tapi dah jauh tertinggal, so support kawan-kawan pulak hikhik

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

24 Replies to “Minta Tolong Boleh Tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge