Hoyeahh Dah Ada Lense 75-300mm Untuk Buah Hati

Salam hiks gedik betul tajuk entry tu kan hikhikhik, ha ye mana tak seronoknye dah ada lense baru untuk Buah Hati saya 75-300mm lak tu kikiki, sebelum ni cuma guna kit lense 18-50mm memang tak puas nak amik gambar, tapi saya sayang dengan kit lense tu, memang terbaik, cuma kepuasan belum cukup hehe.

70-300mm lens minolta

Snap dari handset cap ayam kikiki

Ada rezeki sikit dari berblogging saya laburkan kat hobi saya, beli lense atas tu nggeeee, seronok kemain, yelah mula-mula ingat nak ambik gambar anak-anak je buat apa nak lense besar-besar, ternyata sangkaan saya salah sebab kepuasan tu bukan tahap maksima ekekeke.

70-300mm lens minolta

MinoltaΒ AF Zoom 75-300mm

uv filter

Ok siap dapat lagi UV Filter, senang saya takyah beli dah hikhik

Lepas ni nak laga-laga DSLR pun takdelah segan hikhik sebab sebelum ni pegi event, orang lain keluarkan kamera panjang, saya cuma ada kitlense je πŸ˜›

– Tak sabar nak pi cuti ke Langkawi ^____^

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

71 Comments on “Hoyeahh Dah Ada Lense 75-300mm Untuk Buah Hati”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge