Outing Malam Hari Di Putrajaya

Salam, semalam kamiΒ Outing Di Putrajaya sesambil jumpa blogger Joegrimjow, ada hal hihihi. layan gambar bawah ni, sebenarnya saya kurang gemar ambil gambar waktu malam sebab gambar yang terhasil tak cantik kehkehkeh, tapi kali ni saya suka pulak tengok hasilnya, layan jom!!

aiman dah haziq di putrajaya

Aiman dah Haziq, kadang-kadang gambar yang noise pun seni jugak kan, saya suka gambar ni, tapi kalau dapat lagi view belakang tu lagi best, tapi maklum jelah anak-anak ni tak mo nak dengar cakap heheee, diorang nak jugak duduk macam tu, dah ler kamera lens tecik je kikiki.

Aiman di putrajaya

Saya kata kat Aiman buatlah gaya mana pun, dia buat gaya comel kat atas tu heeee ^___^

Haziq di putrajaya

Haziq, alololo pesen senyumnye semua sama je ^___^

masjid putrajaya

Masjid Putrajaya

putrajaya

Tasik Putrajaya menghadap jambatan, best tau view kat sini.

jambatan putrajaya

Jambatan Putrajaya

.

– Next time nak ambil gambar siap pula, mesti cun ^____^

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

39 Comments on “Outing Malam Hari Di Putrajaya”

  1. Pingback: Lal Azmi
  2. cam ne nak cakap eh? it is nice. tapi kalau direct flash bila snap dekat sangat.. gambar nampak terbakar (over exposed). agak mencabar jugak bila nak snap waktu malam kalau kita pakai kits lense. sebab bukaan aperture dia kecik. flash memang membantu.. tapi kene defuze skit untuk subjek yang dekat.

    lagi satu… erk.. pakai tripod pon best untuk gambar last. banyak moment tak captured dalam tu. kene set shutter speed rendah. dan pacak tripod. ISO tinggikan bila dah shutter speed slow. kemudian pastikan pakai timer trigger untuk elakkan gegaran. atau boleh beli remote kalau mampu πŸ˜€
    Azman Ishak recently posted..Sedang merangka thema untuk photo-blogMy Profile

  3. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge