Kalaulah ada anak dara kan best

Salam,Β Kalaulah ada anak dara kan best, gambar bawah ni gambar bersama anak dara PuanBee.com, cantik-cantik ketiganya, anak beliau semuanya gegirl, macam saya dua-dua boy, PuanBee kata kena curi sudu kat rumah orang yang ada anak lelaki baru dapat anak lelaki, maknanya lepas ni kalau sudu kat rumah saya banyak hilang, tu PuanBee punya keje, curi sudu kat rumah saya HAHAHAHAHA.

Gambar bawah cahaya lampu hhuhuhu

bersama anak-anak puanbee.com

Anak-anak dara PuanBee.com, semalamΒ Dating Dengan Puanbee.com Di KLCC

jangan ambil serius pasal kes curi sudu tu ye, tu orang tua-tua yang cakap, tapi semua tu rezeki Allah, kita terima dengan besar hati.

–Β Ok saya pun nak curi sudu kat rumah PuanBee, kot-kot boleh dapat baby gegirl pulak HAHAHHAHA

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

53 Replies to “Kalaulah ada anak dara kan best

  1. Pingback: Merpati Putih
  2. salam…

    wah g dating mak2 dara ni..hehe

    pasni pon sy nak g curi jgk la..tp bukan curi sudu tau kak yan..tapi curi lipstick..bedak..mascara..bulu mate palesu(yg ni untuk mata tambahan la ye..hehe)sebab sy pon boy da 2 org nak tambah girl pulak..dpt sorang pon jd la..jd pembantu dapor!!
    zilazaki recently posted..lame dah peram ni..My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge