Jadual Sepang Drag Battle 2012

Salam, ok nak update pasal hobi jap, nampaknya ada yang dah tak sabar nak pergi tengok Sepang Drag Battle 2012 ni, ok bawah ni saya sharekan Jadual Sepang Drag Battle 2012, jumpa anda disana hehehe.

Jadual Sepang Drag Battle 2012

Macam biasa layan hobi permotoran, maklumlah hobi sefamily, alhamdulillah boleh follow hobi suami ni, saya pun jadi minat, since zaman bercinta-cinta lagi dengan suami dah didedahkan dengan dunia permotoran ni, sampailah dah beranak 2, anak-anak pun jadi minat, kalau bagitau anak, kata nak pi drag, race, drit mesti diorang senyum sampai ke telinga hehehee.

– Hope malam minggu ni ada speed city KL

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

10 Replies to “Jadual Sepang Drag Battle 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge