1st Time Jumpa Tortilla/Wraps Whole Grain

Salam, baru ni shopping kat Giant,Β 1st Time Jumpa Tortilla/Wraps Whole GrainΒ yang kat bawah ni, selalunya beli yang biasa je bukan yang whole grain punya, memang sedaplah lagi lembut gitu. 3 pack terus saya beli sebab selalunya kalau shopping kat econsave yang ada tortilla/wraps yang biasa tu.

Tortilla/Wraps Whole Grain

Inilah dia rupanya, ada tulis tu Wholegrain, budak-budak kat rumah ni kalau nak tau nilah favourite diorang, sapu dengan tuna, mayonis dan sos cili pun dah walllaaaa bagi mereka ^_____^

Tortilla/Wraps Whole Grain

Sama je macam yang biasa punya cuma yang ni rasa lagi smooth kot hihihi plus wholegrain, memang sesuai untuk yang sedang buat Projek Besar macam saya ni.

wraps/tortilla wholegrain

Semalam 4 set saya buat, 1 untuk menu lunch saya dan 3 lagi untuk hero-hero saya ^____^

.

– Gambar ambil dari Projek Besar saya πŸ˜€

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

32 Replies to “1st Time Jumpa Tortilla/Wraps Whole Grain

  1. Pingback: akubiomed
        1. oh ye capati pun ok jugak tapi akak tak taulah akak tak berapa gemar makan capati, tapi elok untuk orang yang nak berdiet makan capati ni kan πŸ˜€

    1. @Denaihati, hehhee biasa buat 1 dulu, bagi diorang rasa, kalau diorang kata sedap dan nak makan baru buat lagi untuk diorang, so hari tu tekak diorang tekak orang diet hehehe.

      yang tengah2 tu tuna pedas, boleh tukar dengan telur, atau fillet atau apa sahaja yang kita nak, dalam makanan pun kalau kita pandai berkreativiti mesti sedap πŸ˜€
      yanmie recently posted..Lasagna Sedap!My Profile

    1. @ejam, harga 1 pek tu RM6.50, dalam tu ada 8 keping, memang boleh makan dengan apa-apa jenis makanan, kena kreatid dalam makanan πŸ˜€

      nak tau haziq makan sapu soscili, mayonis dan tuna tu pun dah sedap sangat, kemain puji D:
      yanmie recently posted..Lasagna Sedap!My Profile

  2. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge