Pavlova Kali Ke 2

Salam, yes ini adalah projek Pavlova Kali Ke 2 saya, yang pertama kat SINI, kemain lagi rajin buat, bukan apa kebetulan buah-buahan tu masih ada, then Haziq pulak duk asyik teringin nak makan “Pabloba” hihihi, comel je tau dia sebut Pavlova tu. So layankan jelah, benda dah ada lengkap, tinggal lagi buat je.

pavlova

So atas tu adalah Pavlova Kali Ke 2 yang saya buat, alhamdulillah sedap kat anak tekak kami anak beranak, next time nak buat lagi, kalau ada yang datang rumah pun tak perlulah saya fikir lagi nak buat menu apa, bolehlah buat dessert ni ^____^

pavlova

Kali ni kaw-kaw saya letak cream kat pav ni, hihihi sodappppp, nak resepi ada kat sini – Resepi Pavlova, dan baru ni ada juga rakan twitter yang dah berjaya buat Pavlova sendiri, siap twitpic lagi, tahniah ye, hihihi, sedap kan ^___^

– yummmyyyy, tak slim saya kalau selalu macam ni -..-“

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

14 Replies to “Pavlova Kali Ke 2

  1. Pingback: izwannizam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge