Photoshoot Bersama Aiman

Salam semua, wah tajuk macam pro je hehehe, nak bagi sedap tajuk je sebenarnya, gambar-gambar Aiman nie sebenarnya snap pagi tadi sebelum hantar dia pergi ke sekolah, layanΒ Photoshoot Bersama Aiman kikiki.

aiman

Eeeee tetiba pulak suka sangat tengok gambar ni, gambar candid sebenarnya, aiman tak tahu pun saya snap gambar dia, lepas dengar bunyi capture baru dia perasan heheehe, muka sangatlah suci kan ^_____^.

aimanYang nie Aiman tengah tengok burung hinggap (hinggap ke bertenggek ek? haha) kat pagar rumah

aiman

Dah perasan Β ibu dia tengah amik gambar, so haruslah dia senyum hehehe

aimanTakut tak? hehehe

tanganTangan-tangan comel

– Sekian, dipersilakan mengkritik hehehe

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

33 Comments on “Photoshoot Bersama Aiman”

  1. salam kak yan. nice shooting. tapi masih perlu perbaiki komposisi.

    1. gambar no 2 is nice dia punye compo. tapi kalau penuhkan kepala sampai ke leher lagi cantik “drama” dalam gambar tu.

    2. Gambar terakhir pon “ada drama” tapi.. lebih “drama” lagi kalau sebelah tangan yang genggam adalah tangan abah dia atau tangan mama dia.

    hehe.. just an idea la. maafkan saya kalau komen tak kene ye.
    Azman Ishak recently posted..Semalam balik Pahang.. Hari ni dah balik Kolumpo!My Profile

    1. Salam,

      Ha ye betul setuju, tak terfikir pulak nak snap penuh kepala aiman tu, kalau dapat full mesti lagi cun.

      pasal idea tangan tu boleh diaplikasikan nanti hehe, mesti comel sebab ada kelainan disitu.

      masih lagi belajar pasal comp tu, kadang2 ok, kadang2 tak ok hehehe, maklumlah budak baru belajar πŸ˜€

      btw thanks sudi komen πŸ™‚
      yanmie recently posted..Belajar Fotografi – Teknik BokehMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge