Keputusan UPSR 2011

Salam, semalam terbaca twit dari buletin tv3 tentang pengumuman tarikh keluar Keputusan UPSR 2011, pengumuman keputusan UPSR 2011 akan diadakan pada 17 Nov 2011, calon boleh mendapatkan keputusan daripada pihak sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi.

Klik – Semak Online Keputusan Peperiksaan UPSR, PMR, SPM Melalui SAPS

siaran akhbar keputusan upsr 2011

kejap je masa berlalu kan, mesti adik-adik kita tak senang duduk nie hehehe dan pastinya golongan ibubapa lah yang tak senang duduk dan berdebar menanti keputusan peperiksaan anak masing-masing kan? saya sendiri anak baru exam tadika pun boleh berdebar, inikan pulak exam yang besar-besar hehehe.

keputusan upsr 2011

* Detail tentang keputusan UPSR 2011 ini akan saya kemaskini kemudian, manalah tahu ada sistem semakan online keputusan upsr 2011 kan? nanti saya update semula, terima kasih.

Gambar : sembangatok.com

– Sabtu ni ada parents meet, hope result exam Aiman cemerlang seperti sebelum ini, amin.

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 Replies to “Keputusan UPSR 2011

  1. salam..hmmm..dup,dap,dup,dap..sekejap je lagi keputusan upsr dh nak keluar..semoga tarikh 17 november 2011 itu akan memberikan kebahagiaan dan kegembiraan kepada saya,rakan2,ibubapa dan terutamnya sekali guru2 yang saya sayangi.doakan kami semua mendapat keputusan 5A dan yang terbaik buat diri kami.semoga segala usaha yang kami buat dapat memberi kebaikan kepada kami semua..malaysia boleh!murid SKAH pasti boleh!5A boleh!amin..insyaallah..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge