Jadi Juga Karipap Kentang Ku

Salam, heeeeΒ Jadi Juga Karipap Kentang Ku, sepagian berada didapur untuk projek Kuih Karipap, alhamdulillah menjadi, thanks tu Mak Mertua tercinta yang sudi memberi tunjuk ajar, boleh refer entry saya Projek dengan Mak MertuaΒ untuk membuat kuih karipap kentang.

kuih karipap kentang

Kehkehkeh tapi tidak ler secomel yang Mak mertua saya buat, lagi halus dan gebu, ni pun puas jugak membuatnya, presentation tak comel hahahaha, tapi puas sangat sebab sedap, eh?? hihihi, makan panas-panas time sejuk-sejuk nie sangatlah bertambah nikmatnya, Aiman makan pun tak terkira, saya buat banyak hihi.

kuih karipap kentang

Sebenarnya ini adalah kali ke 2 saya buat kuih karipap ni, kali pertama masa mula-mula kahwin, saya dapat resepi dari kawan ofis, balik rumah saya buat, tapi tak menjadi, keras macam batu, baling ke dinding pun tak hancur kahkahkah, hubby kata napa karipap ni keras, gigit pun tak boleh, heeeee lawaknya nak ingat time tu ^_____^.

But pagi tadi dia makan alhamdulillah boleh masuk tekak, tak keras macam batu macam masa 1st time buat hihihi, thanks to Mak Mertua tercinta, beliau banyak sangat ajar saya bab masak dan buat-buat kuih nie, sayang Mak!!

– Karipap-karipap cinta, ehhh ^_____^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

49 Replies to “Jadi Juga Karipap Kentang Ku

        1. @ejam, hahahaahaa jeles sikit kot hahaha, now berat still turun jugak even makan pun, takkan ler tak makan kan? kang penyakit plak yang datang, makan untuk sihat heeee

          Yan dah start ambil Herbalife macam si joegrimjow makan tu kikiki, doakan berjaya ye, diet sdiri ni cam liat sikit nak turun, hope dengan bantuan HL cepat sikit, tak ler liat sangat lelemak nie hehehe πŸ˜€
          yanmie recently posted..Live Online Streaming Malaysia Vs Syria Kelayakan Olimpik London 2012My Profile

        1. akak tak pro tu yang xreti buat hihihi, tu kali ke dua buat dengan mak tu, dulu penah gak buat dgn dia time cuti amik lesen kat sana, buat tang klim tu xjadi2 heehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge