The Chicken Rice Shop Bukit Tinggi Klang

Salam, baru je balik dari Giant, beli stok barang makan untuk budak-budak nie sikit, harap bertahanlah stok makan diorang untuk 1-2 minggu ni, malas nak keluar banyak kali, maklumlah en.hubby takde so saya kena belajar berdikari. Lagi pula dah 2-3 hari Aiman duk menyebut-nyebut nak makan nasi ayam, sian dia, takut pulak kempunan, so bawa diorang giΒ The Chicken Rice Shop Bukit Tinggi Klang kat dalam Giant tu jugak.

the chicken rice shop

Bukan tak nak buat atau tak reti, cuma bahan-bahan nak buat tu tak lengkap, nak kena beli barang dulu, so alang-alang laluΒ The Chicken Rice Shop nie beli jelah terus, nak masak pun macam tak berbaloi, diorang makan sikit je pun, lainlah kalau en.hubby ada -..-“

the chicken rice shop

Mula-mula ingat nak makan kat sini, tapi fikir balik nak bungkus je, takut tak leh handle budak-budak nie -..-“

the chicken rice shop

So bungkus je, makan kat rumah hehehe ^____^

the chicken rice shop

Saya beli 2 aje nasi ayam nie, pilih chicken roasted untuk diorang, saya kan tengah berdiet ekekeke, so rasa sikit je, lagi pun tengah takde selera rindu kat hubby nak makan.

the chicken rice shop

Alhamdulillah licin diorang makan nasi ayam nie ^____^

.

– Miss my en.hubby -..-“

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

26 Comments on “The Chicken Rice Shop Bukit Tinggi Klang”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge