Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu

Salam, maaf pada semua yang gagal untuk mengakses blog saya pada hari ini, ini disebabkan saya bertukar ke server malaysia, masih lagi bersama Serverfreak, ok jom nak cerita tentang “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu“, tersenyum saya dapat email kat bawah ni.

email

Email ini saya terima 3 hari yang lepas, saya tak reply lagi pun, lepas ni nak reply, kesian pulak dia kan mesti tertunggu-tunggu email reply dari saya ^____^

Sebenarnya seperti saya katakan, “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu”, so tiramisu yang ada diblog ini dahulu adalah tiramisu yang dibeli dari kedai kek, saya mana reti buat kek-kek nie, buat agar-agar saya reti ler hehehe.

tiramisu

Ini dia kek tiramisu tersebut, jelas-jelas saya beli dan saya bukan pembuat tiramisu hehehe.

tiramisu

tiramisu Eeeeee tetiba saya pulak mengidam nak makan Tiramisu lagi ni, adoiiyaiii baru je sayΒ Good Bye 4.4kgΒ hehehe, acane nie -..-”

– Kemain banyak keywords Kek Tiramisu masuk blog, ada apa dengan Tiramisu nie?

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

21 Comments on “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge