Wordless Wednesday #23 – Gambar Raya Sekeping Je

Satu-satunya gambar kami sefamily, payah nau nak amik gambar, anak ntah pegi memana, tak duk diam duk kat kampung nie, sudahnya ada gambar family sekeping nie je…sob…sob..tu pun tak clear, oklah ada dari takde ^___^

kami

Venue : Rumah Mak Ayah Di Sandakan Sabah

.

– Hope raya haji nanti dapat snap gambar raya sekeluarga -..-“

 

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

32 Comments on “Wordless Wednesday #23 – Gambar Raya Sekeping Je”

  1. Ok la tu daripada takde langsung lagipun hari raya pada kali ni semakin kurang meriahnya. Lagipun anak-anak yang masih tinggal di kawasan bandar ada juga bekerja pada hari raya untuk mencari rezeki daripada melakukan perkara yang boleh kufurkan diri seorang insan yang bergelar muslim.
    Faris recently posted..Tragedi 11 September Dalam KenanganMy Profile

  2. salam…terjumpa blog ni di link blog lain…suka3…terkeluar topic pulak…gambar raya tu walaupun sekeping tp cantik…warna hijau tu mmg berseri2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge