Video Pra Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Zira

Salam, eh korang tengok dah ke Video Pra Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Zira? best tau, intro yang menarik, pastu part-part yang Nabil nak bagitau yang dia nak lamar Zira tu, heeee kelakar, jom layan Video Pra Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Zira kat bawah nie yea ^____^

Nabil & Zira :: save the date from lhmediatv Kredit to Ohbulan

Nabil dan Zira akan melangsungkan perkahwinan pada 2 Oktober 2011 ini dengan konsep Wonderland, mesti unik nie, tak sabar pulak nak tengok gambar kahwin Nabil dan Zira serta video perkahwinan mereka, sure comel, fairy tale gitu ^_____^

– Tetiba teringat kat Irma Hasmie -..-“

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

20 Comments on “Video Pra Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Zira”

  1. kah kah..betul kata twit…masa zira ckp setuju tu, nabil ada..nk cukupkan korum, biar nmpk ramai..lawak..tahniah buat nabil dan zira..yg lepas biarkan berlalu..jadila suami yg baik dan bertanggungjawab..iskk tetiba tringat kt irma..semoga irma juga mendpt jodoh dr kalangan org yg baik2 dan beriman…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge