Untungnya Jadi Blogger

Sekadar perkongsihan, betapa untungnya jadi seorang blogger ^___^

acer aspire one

Acer Aspire One menang dari  Contest Acer Aspire One Blog Denaihati

htc desire z

Smartphone HTC Desire Z dapat free dari Program Review Maxis10

ipad2

Menang Apple iPad2 dari Contest Blog Denaihati

innity

Sedikit sumber pendapatan dari Innity ^____^

.

Semua tak datang bergolek, semuanya datang dari usaha, tapi yang penting biarlah dari jalan yang betul dan blogging cara bersih, takmo kondem-kondem orang, hepi blogging ^___^

– Bukan riak, tapi sekadar perkongsihan, usaha tangga kejayaan ^____^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

130 Replies to “Untungnya Jadi Blogger

    1. @puanbee, bulan lepas tak dapat lagi bee, Innity 45 hari prosesnya, kadang tak sampai pun 45 hari, tapi biasanya sebelum 15hb akan dapat so yg last month pnya akan dapat dalam 15hb bulan depan.

      yan this month tu, bln nie punya, tak abis lagi tu, kan hari nie baru 28hb ehehe 😀

  1. teruja tengok blogger yang berjaya di dalam dunia blogging ni. Buat masa ni saya memang belum jumpa apa-apa yang unik tentang blog saya untuk di ketengahkan.

    Tahniah untuk yanmieonline!

    1. @akmalhilmi, akak tahun nie2 kali juga buat makan2, kali ke2 ada blogger datang, ada dalam entry “jumpa blogger dan makan-makan” ada jemput kat semua kat twitter, maybe Mal tak perasan kot.

      Tahun depan tak tahu lagi, penat sangat rasa tahun nie sampai demam2, kalau nak jumpa jumpa kat luar jelah kot, gi mkn kat kedai lagi senang hahaha

            1. @puanbee, hahaha ngegada dia tu, kat KL pnyalah banyak ikan bakar kat sana, tu ha ikan bakar kg baru kemain sedapnye, akak yang duk klang sanggup turun KL, dia lak nak mkn ikan bakar kat sini ang tak berapa nak sedap dibanding dengan ikan bakar kat KL tu hehehe 😀

  2. Suka ayat ni : – Bukan riak, tapi sekadar perkongsihan, usaha tangga kejayaan ^____^

    jangan kisah apa orang nak kata… Yg penting kita buat benda yg betul…

    1. @afiq aiman, Insyaallah rezeki tu ada, yang penting usaha jangan cepat putus asa, akak semua yang akak dapat atas tu semua mulanya suka-suka je, tak sangka pula boleh dapat, Alhamdulillah rezeki akak kot.

      Alamak contest hadiah gempak?, belum mampu kot nak bagi yang gempak-gempak, tak berani nak janji sebab takut tak tertunai hehehe 😀

            1. @afiq aiman, akak sebenarnya tak reti nak manage contest hehe, rasanya last akak buat contest hadiah sponser dari fivio ngan suarapeople.com kot, lepas tu ada yang email kata nak sponser kalau ada contest, tapi belum ada idea heee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge