Jumpa Blogger Dan Makan-Makan

Salam, Malam jumaat yang lepas, kat rumah saya ada buat makan-makan sikit untuk kawan-kawan, ada juga rakan blogger yang sudi datang kerumah, mereka ialah Blogger Paeh, Fazreen, Ayong Qiela, Anak Perak dan Linda. Terima kasih sudi datang yea, seronok jumpa korang. Layan gambar jom!

open house

Fazreen Dan Paeh, tengok een makan macam kepedasan je, pedas ye Ayam Masak Merah akak tu? Paeh lak nak duk dekat dengan air sebab senang nak minum katanya hahaha bijak!!

open house

Ayong Qiela, wah peramah betul, rajin layan myhero-hero heeee , Aiman pun suka!, comel Ayong nie, mata cepet, cam budak jepun ^____^

open house

Anak Perak aka Emi bersama tunangnya yang juga seorang blogger Linda, bertemu dan bercinta dalam dunia blogging, bulan 11 bolehlah makan nasi minyak dari diorang berdua heeeeeΒ ^____^, Maaflah Kuih Cincin yang akak bagi tu ada yang dah patah-patah sebab maklum sajelah kalau masuk dalam bagasi kapal terbang macam mana kan?.

open house

Menu takdelah semeriah mana, Ayam Masak Merah, Daging Masak Kicap, Nasi Impit Dan Kuah Kacang, Buah.

open house

Lepak-lepak lepas makan, Aiman main game Asphalt guna Een punya Iphone 4 ^____^

Terima kasih semua adik-adik, maaf salah silap ye sepanjang pertemuan, korang memang best, sempoi, rasa macam dah lama kenal dengan korang, pedahal baru jumpa sekali je heeee ^_____^

– Korang balik je, Aiman suh download game yang dia main kat dalam phone een HAHAAHA

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

61 Replies to “Jumpa Blogger Dan Makan-Makan

  1. wah…sedapnya menu dia masak..caiyok2..diet2 pun gagah masak untuk kawan2..rezeki akak takda lagi nak merasa…masa akak pi klang minggu lepas mmg niat nak singgah..tapi yan nak pi semenyih pulak..minggu ni pulak nak kejar ke tempat lain..tu pun termiss wedding kt subang.. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge