(MyNetDiary) Diary Diet Online Via iPad2 Apps

Salam, sejak iPad2 dah berjaya saya Jailbreak sendiri, melalui Jailbreak.me dan meginstall (Installous) melalui Cydia, kerja saya asyik mengadap iPad nie je, hehee. Terlalu banyak Apps menarik, jangan tak tahu yang berbayar pun saya boleh dapat free melalui Installous, antara satunya yang menarik iaitu (MyNetDiary) Diary Diet Online Via iPad2 Apps, screen shoot bawah nie.

20110811-060909.jpg

MyNetDiary adalah sebuah diary online berkenaan progress diet, memang menarik tau, siap ada plan diet, menu, target berat nak turun, excercise, semualah yang detail siap dengan graf bagai, hehe, senanglahkan memudahkan keje, tak perlu nak tulis-tulis dah, refer je apps nie, lengkap betul, tinggal saje kita masukkan update setiap hari, lain-lain dia kira sendiri apa yang patut dan apa yang ada dalam apps tu.

.

– Hope Apps nie dapat membantu ^.^

.

Sent From My iPad2

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

40 Comments on “(MyNetDiary) Diary Diet Online Via iPad2 Apps”

    1. @Fazreen, sebelum nie aku biomed ada komen kt entry jailbreak akak pasal installous cuma akak blur then buat xtau, bila semalam menggoogle baru tau installous yang dimaksudkan adalah menambah hackulo cydia pada source, barulah dapat install installous, dalam installous semua apps yang berbayar pada cyia kita boleh dapat free, ada banyak apps dalam tu, berbaloi2 hehe
      yanmie recently posted..(MyNetDiary) Diary Diet Online Via iPad2 AppsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge