Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

Salam, wohooo nooo saat entry ini ditaip dah pukul 11.50 malam, risau jugak kalau tak sempat nak masuk contest nie, okeh tak nak taip pepanjang, meh tengok apa yang saya buat untuk mencuba nasib dalan Duit Raya RM1000 untuk Rakan Blogger.

denaihati

  1. Cinta Dari Kaabah
  2. Isra dan Mikraj hanya kisah dongeng
  3. Isra dan Mikraj pengajaran yang dilupai
  4. Wanita bertudung nampak peha
  5. Fadilat memberi makan orang berbuka puasa
  6. Zakat Fitrah Seluruh Malaysia 2011
  7. Muhasabah Ramadhan
  8. Buffet Ramadhan Hotel dan Restoran Malaysia 2011
  9. Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia 2011
  10. Ramadhan bulan Rahmat, Pengampunan dan Pembebasan dari api neraka
  11. Fadilat memberi makan orang berbuka puasa
  12. Tips Pasti Berjumpa Malam Lailatul Qadar
  13. Solat Terawih 8 atau 20

Sebenarya saya dah simpan list nie sejak petang tadi tapi baru berkesempatan untuk mengarang, sibuk ada orang datang rumah..huhu, apa pun sempat sebelum 12 malam ^___^

Saya rasa peluang saya untuk menang amat tipis, tapi takpe yang penting saya masuk contest dari Denaihati sebagai tanda menyokong apa sahaja yang beliau lakukan di dalam “Hidupkan Untuk Memberi”

Sekian dari saya – Taip selajunye, 2 minit je entry nie dah siap..ehehe *Tajuk entry pun sampai tersasul2, but dah perbetul 😀 *

– Okeh Done!!

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

38 Replies to “Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

  1. mula cam tak faham sampai dapat 61 link..pastu cuba fahamkan balik cuma dapat 5 link ajer..jadilah kan ..mencuba nasib. Selamat Hari Raya buat Yanmie sekeluarga. Semuga selamat pergi dan selamat pulang

    1. @eyriqazz, link tu memang dah sedia dalam draft petang tadi cuma nak taip entry tulah 2 minit, tu mengigil2 gak jari sebab tengok jam dah nak suntuk HAHAHAHAH. bakal biras datang rumah so takkan tak layan pulak kan, tu yang lambat publish tu.

      Ehhhh ada duit raya?? hehehe untuk kakyan xde ke?? ala tak perlulah nak bank inkan duit tu, nanti nak datang raya umah eyriq boleh? HAHAHA 😀

    1. @Bang Iwan, iya betul tu bang iwan, kakyan setuju sangat, sebelum ini pernah juga tidak menang, but still cool sebab kita masuk untuk menyokong dan disamping itu dapat merapatkan lagi hubungan silaturahim 😀

    1. @Bang Iwan, Petang tadi kakyan sudah listkan siap, penat juga kakyan klik2 blog denaihati untuk mencari related post yang banyak, rasanya PV DH melambung naik sebab dekat 2 jam juga kakyan godek2…ehehhe, tapi tak tahulah ada peluang ke tidak, takpelah kalah menang belakang cerita, tapi memang suka dengan cara DH buat contest nie, banyak manfaat yang dia dapat, harus bijak selepas ini untuk buat contest, sama-sama saling menerima pulangan yang lumayan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge