Coffee Bean & Tea Leaf LCCT Airport

Sebelum flight ayah terbang hari tu kami sejukkan tekak yang dah memang sejuk, sampai awal dalam 1 jam lebih kurang, sebelum tu dah makan kat rumah adik, masih kenyang, cari tempat lepak untuk duduk-duduk sementara menunggu pukul 5.30 petang, so lepak katΒ Coffee Bean & Tea Leaf LCCT Airport.

coffee bean

Memang meriah je LCCT nie, kalau tengok suasananya memang agak crowded, yelahkan kini sesiapa pun boleh terbang!.

coffee bean

Tengok je, tak lalu nak order sebab tengah kenyang

coffee bean

Favourite kami adik beradik, ice blended, tak kira mahal mana mesti nak beli -..-“

coffee bean

Tunggu order, lama jugak -..-“

coffee bean

Tadaaa Ice Blended Mocha kegemaran ku πŸ˜€

coffee bean

Haziq bersama Atok dan Mak Teh

coffee bean

Tak mahal tak murah, oklah untuk 5 Ice Blended Mocha tu -..-“

Teringat zaman belajar dulu, Kakak belajar di UKM, saya di belajar di salah sebuah Kolej kat KL nie, kami janji berjumpa di KTM KL, pergi jalan-jalan dan minum kat Gloria Jeans Coffee KLCC, time tu kakak baru dapat duit PTPTN so kakak belanja saya kat tempat tu, cuma order 2 ice blended mocha, dan kalau tak silap 1 or 2 slice kek (ciput je), bil RM100, tengok muka kakak macam nak nangis je…HAHAHAHA nasib baiklah tak order Β benda bukan-bukan, boleh menitik airmatanya nanti kang, dan nasib baik jugaklah time tu berduit, yea duit PTPTN, hehehe.

.

– Indahnyaaa kenangan lalu, sehingga kini kami saling mengingati peristiwa tersebut, asal lalu Gloria Jeans Coffee mesti gelak, HAHAHA πŸ˜€

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

25 Replies to “Coffee Bean & Tea Leaf LCCT Airport

  1. Pingback: papankekunciDOTcom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge