Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang

Salam, hujung minggu ini ada Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang, so sesiapa yang takde aktiviti wiken bolehlah kesana untuk menyaksikan Super GT, kami sefamily sudah semestinya akan kesana macam biasa…kikiki.

super GT

Super GT Malaysia 2011 18/06/2011 (Sabtu) dan 19/06/2011 (Ahad)

Kalau korang pembaca setia blog ini sudah tentu korang tau kan minat kami sefamily, sudah pastinya minat kepada permotoran, semua race2, drag, drif memang kami layan, tak kira berapa mahalnya tiket tersebut, kerana yang penting kepuasan tu ada, oppss!!! tapi F1 belum pernah pergi lagi..ehehe tiket mahal sangat, sebab kalau nak pergi sure nak duduk kat Grandstand, en.hubby tak minat duduk kat bukit-bukit tu..kikiki, sudahnya layan kat TV je F1 tu..heee

super GT malaysia 2011

Okeh harga tiket Super GT Malaysia 2011 nie masih sama macam tahun lepas RM 100.00 seorang, Family pakej RM 200 untuk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak, tiket juga boleh dibeli secara online di www.autogridz.com

So sesiapa rakan blogger yang pergi sana roger2 lah ye, boleh jumpa kat sana nanti…ekekeke.

“Baca juga Entry Super GT tahun lepas”

Nota Yanmie : Tak sabar nak tunggu MotoGP..nnggee~~

 

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

10 Replies to “Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang

  1. Saya ada dua tiket lagi, 1 harga rm60, boleh nego, kalau nak, boleh contact saya esok, event satu hari, grand race petang, so still sempat. Number saya (019-2460116), serious buyer only. Hehe….

  2. hi , I sudah beli ticket early bird , tapi 2 hari tu tak de masa pergi tgk , so nak jual ticket dgn hrg murah , ticket normal price RM 100 , skr sy jual Rm 60 shj . i hya ade 6 tickets .. siapa cepat dia dapat . siape minat call 0126861163 Shino atau sms pun boleh ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge