Logitech Mouse Wireless

Salam semua, eh baru nie kan Yan komplen kat twitter kata mouse rosak, now mouse dah ada tau, dah beli baru dah, siap wireless gitu, gila jakun betul masa pertama kali guna dan pegang mouse wireless nie, HAHAHAHA, sebab sebelum ini guna Optical Mouse tu je.

logitech mouse

Aci tak 3 lappy tapi mousenya 1 je, hehhee so siapa cepat dialah yang dapat guna mouse tu, selalunya Yan lah yang konker mouse tu, tak teringin pulak nak beli mouse lain, guna yang 1 tu je…siapa lambat online sendiri mau ingat arr, jangan nak gaduh-gaduh nak mouse…HAHAHHA

logitech mouse wireless

Logitech Mouse Wireless nie harga dalam RM 75-80 macam tu kalau tak silap (Resit tak ingat letak mana), tapi oklah ada warranty 3 tahun, menggunakan bateri double A sahaja, bateri pun boleh tahan, so far baru guna 1 bateri untuk 3 minggu kot kalau tak silap, sampai sekarang masih ok lagi. oklah kan….

Nota Yanmie : Haziq kata napa panggil mouse??, itu bukan tikus…HAHAHAHA

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

39 Comments on “Logitech Mouse Wireless”

  1. memandangkan sy guna pc keyboard wyerless dgn mouse wyerless satu kemestian. brand pilihan mestilah microsoft. dh 5 bulan guna bru tkr bateri skali utk kedua2.

    1. oh yg optical mouse tu ke? ha’ah brand logitech mmg best, thn lasak plak tu.

      eh camne lak adik blh pi gunting wayar tu?? dengki kat kakak kot asik on9 je 😆

  2. hr tu ade survey gak.. tp pikir2 mcm xperlukan sgt.. byk lg brg lain nak beli dlm waiting list..

    logitech wireless yg murah sket pun ade gak.. xsampai rm50.. kalo yg brand biasa2.. rm30 lbh camtu..

    salunya bateri tu boleh tahan bulan2 kot.. yg penting jgn lupa off lepas dah xguna.. mane la tau kot lupa pulak kan.. sbb mouse yg ade wire tu xyah off..

    1. ye2 betul tu yg brand logitech dia ada murah dan mahal, akak amik tengah2 😆 plus warranty 3 thn, yg murah sikit tu warannty 1 thn je.

      biasa lepas guna mmg off, tp penah je semalaman on sbb lupa nk off 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge