Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan Klang

Salam, semalam dinner di Restoran Ikan Bakar Muara Tanjung Harapan Klang, seminggu jugak mengidam nak makan kat sana, oklah boleh tahan jugak ramai orang, order pun lambat sampai sebab kan ramai pelanggan, so kenalah sabar…huhuhu.

muara ikan bakar

Apa yang menariknya, seafoodnya sangatlah fresh, pilih saje nak ikan apa, udang, ketam, sotong semua ada, jenis masakan terpulang pada kita nak diorang masak macam mana, agak mahal tapi berbaloi.

muara ikan bakar

Suasana yang nyaman, restoran atas air, memang betul-betul tepi muara, begitu unik sekali dengan pemandangan suasana senja dan malamnya, tapi restoran nie agak terpencil dah tu gelap pulak tempat parkingnya, tapi kalau petang memang happening, ramai yang bawa family untuk bersantai di tepi-tepi muara tu.

Nota Yanmie : Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati.

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

25 Comments on “Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan Klang”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge