Cek dari Exabytes dah sampai

Salam semua, heee baru semalam dapat email dari Exabytes diorang kata dah hantar cek, tengok hari nie dah sampai, pantas sungguh bahagian billing Exabytes nie, hehe sebenarnya tak sangka pun dapat cek secepat nie, ingatkan lagi sebulan ke kan. Thanks Exabytes sebab sudi nak beriklan dalam blog ini.

cek exabytes

Dan Iklan Exabytes yang ada diblog ini akan kelihatan selama 3 bulan, diharap dengan pengiklanan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada Exabytes.

Thanks kepada MyVitrd.com sebab dari blog beliau lah Yan tahu pasal Exabytes perlukan 200 blog untuk sewa tapak pengiklanan untuk mereka. dan terkini Exabytes mencari lagi 100 Blog untuk mereka sewa. detailnya baca di entry iniΒ Exabytes Mencari 100 Blogger Untuk Pengiklanan

Nota Yanmie : ThanksΒ Exabytes!

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

24 Comments on “Cek dari Exabytes dah sampai”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge