Sepang Drag Battle 2011

Salam semua, minggu lepas merupakan Sepang Drag Battle Round 1, Yan tak ikut pun Layan Drag kat Sepang International Circuit dengan en.hubby, member en.hubby ada masuk Drag macam biasa,Β biarlah dia nak bersosial dengan kawan-kawan dan kereta diorang, hikhik selalu ikut je, sebab tak nak join tu coz leceh bawa anak-anak pi sana, baru nak tengok, dah nak pi toiletlah, nak tidolah..semua time tu diorang nak buat…hiks sebab drag nie lama sampai ke pagi..nnggee~~

drag sepang

Memandangkan ramai yang masuk kesini untuk mencari jadual drag battle sepang 2011, okeh Yan kongsikan disini yea untuk tidak menghampakan readers, thanks!!

drag

 

Okeh bawah nie yer Jadual Drag Sepang 2011…ehehe

 

jadual drag sepang

Sumber : Malaysiangp.com.my

 

Nota Yanmie : Bila yea MotoGP 2011 kat malaysia nie?

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

28 Comments on “Sepang Drag Battle 2011”

  1. Rasanya Yanmie ada tulis entri mengenai drift di Putraajaya tempoh hari. Kali ini mengenai drag pula.

    Saya lebih meminati jentera dua roda berbanding empat roda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge