Nasi Kukus Ayam Berempah Special Uptown Shah Alam

Salam semua, semalam pergi Uptown Shah Alam cari barang, dah plan nak makan kat luar, kalau ikut mood sebelum keluar rumah terasa nak makan satay, tapi bila sampai kat kedai makan lain pulak yang dipesan, HAHAHA inilah yang dinamakanย Bila nafsu menguasai diri.

nasi kukus special ayam berempah

Inilah diaย Nasi Kukus Ayam Berempah Special, tak taulah rasanya special ke tak, tapi en.hubby kata boleh tahan, budak meja sebelah tu bedal sampai 2 pinggan, HAHAAHA sedap sangatlah kot, Yan pulak semalam takde pun sikit rasa nak try menu tu, heee….

nasi goreng usa

Order Nasi Goreng USA, penuh dengan bawang…ehehe

nasi goreng cina

Nasi goreng cina untuk Aiman, Sian haziq selalu rugi coz makan 2-3 sudu dah kenyang, so haruslah Haziq share dengan ibunya, kadang dengan ayahnya..ehehe.

*Snap dari HTC Desire Z, lupa bawa Gadget kesayanganku

Nota Yanmie : Masih bizi tapi akan cuba kurangkan bizi…HAHAHAHA

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

16 Replies to “Nasi Kukus Ayam Berempah Special Uptown Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge