MUSC Drag Challenge 2011

Salam semua, rasanya belum terlambat untuk Yan kongsikan disini jadual MUSC Drag Challenge 2011, terima kasih pembaca yang menghubungi melalui ContactMe dan jugak komen pada entry yang lepas minta agar Jadual MUSC drag 2011 di letakkan, dan buat en.hubby thanks sangat coz inform pasal Kalendar MUSC Drag Challenge nie, sayang u sangat tau!! ekekeke.

flier musc drag challenge cyberjaya 2011

[Kredit : http://www.zerotohundred.com]

Awal bulan lepas merupakan Round 1, yang tu memang Yan dan anak-anak tak pergi, en.hubby je pergi dengan team-nya ke cyberjaya tu, ada member drag. malas nak ikut coz payah nak bawa anak kecik nie, nak kencing kang takde tandas, ehehe.

CLASSES OF RACE

Class A – Campro <1600cc
Class B – NA <1600cc (injin proton & mitsu sahaja)
Class C – NA <1800cc (injin proton & mitsu sahaja)
Class D – NA <2000cc
Class E – KCar <1000cc
Class F – Vtec Open cc
Class G – 2wd Turbo <1800cc
Class H – 2wd Turbo Open cc
Class I – 4wd Turbo Open cc

RACE SCHEDULE

Day 1 – Saturday (CARS)

Time Programme
09:00 am Registration
09:45 am Briefing
10:00 am Race Class A
11:30 am Race Class B
01:00 pm Race Class C
02:30 pm Race Class D
04:00 pm Race Class E
05:30 pm Race Class F
07:00 pm Race Class G
09:00 pm Race Class H
11:00 pm Race Class I
12:30 am End

Yeehhaa yang pasti jadual baru MUSC Drag Cyberjaya bagi tahun 2011 nie betul-betul buat Yan senyum sampai ke telinga, senyum sebabnya jadual perlawanan dah berubah, drag sampai pukul 12.30 malam je, so means dah takde sampai lewat pagi, so en.hubby pun balik awal sikit…wakakka.

Tapi ok lagi kalau hubby minat permotoran nie, layankan je minatnya, siapa lagi nak sokong kalau bukan wifenya sendiri kan, daripada hobi pergi berhibur lagi naya woooo….

Nota Yanmie : Alamak lama tak Layan Drift Car!, kalau bawa anak-anak memang diorang taknak balik..hahhaa

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

24 Comments on “MUSC Drag Challenge 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge