Bandwidth Selepas menggunakan CDN

Salam semua, aiyooo baru dapat update petang nie coz sibuk melayan Hantu Kak Limah Balik Rumah, langgan dari Astro First, boleh tahan jugak lawak citer tu, ingatkan seram sangat, tapi sungguh-sungguh lawak, hahaha adoiii mak limah sampai ku tertido tengok engko…hahha, okeh-okeh bukan nak cerita pasal hantu mak limah, nie nak cerita pasal gambar kat bawah nie, bandwidth selepas menggunakan CDN.

bandwidth

Syukur alhamdulillah dah seminggu lebih blog ini ber-CDN, apa itu CDN baca kat SINI yea. Memang banyak perubahan yang nampak bila blog ini dah ber CDN, terutamanya tang bandwidth, fuh memang tepuk tangan lah jugak tengok gambar atas tu, hehehe. Alhamdulillah Β syukur sangat coz dapat jimatkan bandwidth blog ini. Daripada ber GB sehari, now cuma MB je, dan perubahan luaran yang ketara iaitu loading time blog nie semakin laju berbanding sebelumnya, yeeehhhaaa!!

direct admin

Now bandwidth yang tinggal, cuma ada lagi 13GB untuk digunakan selama lebih kurang 9 hari, yeehhaa Yan Yakin kali nie boleh bertahan sampai hujung bulan nie, mana tidaknya penggunaan bandwidth tidaklah banyak sebelum ber-CDN, alhamdulillah!

Sebab tu bulan nie kurang nak update blog sebab nak cover sampai hujung bulan, hahahaa, insyaallah start bulan depan dah takde masalah bandwidth kot, coz dah dah pakai CDN nie.

Nota Yanmie : Oh yea Contest Aksi Makan yanmieonline.com tamat malam nie pukul 11.59 malam!

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

35 Comments on “Bandwidth Selepas menggunakan CDN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge