Aku Ada Impian

Salam semua, yes betul “Aku ada Impian” manusia mana yang takde impiankan, pastinya semua ingin impian tercapai, bagi Yan Impian Yan sangat besar, untuk menjadi anak yang solehah, Isteri solehah, Ibu terbaik untuk anak-anak, kakak dan adik yang bertanggungjawab dan semuanya Yan nak kan yang terbaik.Β Terlalu besar hendak di mengertikan makna impian dalam hidup.

ferrari

Gambar sumber snap masa pegi Kuala Lumpur International Motor Show 10 (KLIMS10)

Tapi tak bolehlah impikan sesuatu yang jauh dari kemampuan kita, contohnya nak pakai kereta ferrari, owh!! itu tidak mungkin…hahhaa lainlah kalau ada yang nak bagi hadiah kereta ferrari kat Yan, tapi dapat snap gambar ferrari pun jadik ler πŸ™‚

ferrari

See sangat comel, gambar kedua-dua sumber Facebook Yanmieonline

Hehehe kalau impian nak dapatkan kereta nie memang sampai bilalah tak dapat, kuikuikui, manalah mampu nak beli kereta ferrari nie kan, lainlah kalau ada orang nak buat contest menang kereta ferrari, so bolehlah Yan mencuba nasib…hahhaa itu je yang mampu.

Oh yea, tetiba bercerita pasal “Aku Ada Impian” , sebenarnya entry ini adalah untuk entry menyertai Contest Aku Ada Impian anjuran dari Blog MasterArsyad.

Jom sama-sama meriahkan contest ini, hadiah lumayan menanti anda!, cekidaut hadiahnya yea :-

blank

Pemenang Utama :-
1. MacBook (TOP REFERRER)
2. RM 500
3. Nokia N8 (PENGOMEN TERBANYAK)
4. Percuma 2 Tiket Seminar Master Arsyad
5. JV (Joint Venture) bersama Master Arsyad
6. Percuma 2 Domain setahun
7. Percuma Majalah Jutawan (langganan setahun)
8. Percuma 1 Tiket Dr Azizan Osman ditaja oleh Master Arsyad
9. Percuma 1 Tiket Abang Abu (Jutawan Singapura) ditaja oleh Master Arsyad
10. Percuma Template Web & produk Master Arsyad bersama pendrive beharga RM400
11. Percuma 1 Tiket Dato Dr Ibrahim ditaja oleh Master Arsyad
12. Banner anda dan nama anda di Blog Master Arsyad untuk 4 bulan

Hadiah Kedua
1. RM 200
2. Percuma 3 Botol Minyak Wangi terapi
3. Percuma 1 Tiket Mind Power Of Millionaire ditaja oleh Master Arsyad
4. Percuma Topup prepaid RM70
5. Percuma langganan Majalah Jutawan 6 bulan
6. Banner anda dan nama anda di Blog Master Arsyad untuk 3 bulan

Hadiah ketiga
1. RM 100
2. percuma 1 Botol minyak wangi terapi
3. percuma topup prepaid rm 30
4. percuma Majalah Jutawan 3 bulan
5. Banner anda dan nama anda di Blog Master Arsyad untuk 2 bulan

Hadiah Saguhati
1. Percuma 3 buah ebook paling top bernilai RM180

Tarikh Tutup :-
– 31 Disember 2011
– Tepat Jam Pukul 12

.

See tunggu apa lagi, jom terjah SINI, oh yea contest ini jugak Yan tahu sendiri dari blog Master Arsyad, dan terima kasih kerana sudi jemput saya join contest ini melalui email πŸ™‚

Nota Yanmie : Jom ramai-ramai meriahkan contest nie lagi πŸ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

109 Replies to “Aku Ada Impian

  1. BERI BUKTI BUKAN JANJI, INGIN BERBAKTI KOTAKAN JANJI. Sesiapa inginkan MAJALAH JUTAWAN khusus kwsn j.b sila sms @ contact saya. amir no hp 0177124415 πŸ˜‰ baca JUTAWAN untuk menjadi USAHAWAN πŸ˜‰

    1. Makasih @DaHLia, ala DJ pun blh tahan, eh takpe join je, kalah menang blkg citer, bkn susah, buh banner pastu buat entry 2kali je sbulan, kot2 time tu xde idea nk menulis, tulis je psl contest tu…hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge