#maxis10 : HTC Desire Z first look

Salam semua, seperti yang korang maklum khamis haritu Yan Bersama Reviewers #maxis10 HTC Desize Z amik phone kat maxis, sangat teruja lorrr pegang ini phones! bertuah rasanya terpilih sebagaiΒ #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

htc desire Z

Yes!! akulah tu πŸ™‚

Korang dah tengok Sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10? kalau belum kliklah pada link tersebut ye, rugi tak tengok, bukan selalu Yan upload video sendiri kat blog nie…ekekee, jom layan HTC Desire Z first look pulak πŸ™‚

htc desire z

Fresh dari kotak :), ekceli dah rasmi masa kat maxis πŸ˜›

htc desire z

Sangat comel designnya, sedap di pegang πŸ™‚

htc desire z

QWERTY keypad slide :), pilih nk guna yang mana, sentuh atau guna keypad πŸ˜›

htc desire z

Pandangan sudut belakang bila slide di buka πŸ™‚

htc desire z

menarik bukan tengok gambar atas tu πŸ˜›

htc desire z

Earphone, usb cable, charger *jakun tang charger phone nie :))*

dtc desire z

Charger lain dari yang lain, hanya menggunakan tranceiver danΒ usb cable (2+1)

Amacam teruja tak?, untuk pengetahuan korang, harga pasaran HTC Desire Z ini ialah RM2,299.00 klik SINI dan semalam Maxis secara rasminya mengumumkan harga jualan mereka untuk HTC Desire Z ini

maxis htc desire z

Maxis menawarkan harga sebanyak 1,449.00 untuk kontrak selama 24bulan, terdapat 3 cara yang maxis tawarkan, tengok gambar bawah πŸ™‚

maxis android

So korang boleh pilih pakej mana yang korang nak, samaada kontrak selama 1 thn, 1 setengah tahun ataupun kontrak selama 2 tahun :), so tunggu apa lagi…bolehlah dapatkannya di Maxis berdekatan korang, serius phone HTC Desire Z nie memang best!, menggunakan aplikasi android!…oh ku sudah jatuh hati sama ini android phones πŸ™‚

Ingin mengetahui tentang pakej dan promosi HTC Desire Z android ini boleh lah ke laman rasminya di SINI

Nota Yanmie : Nantikan review lagi menarik selepas ini…..so stay tuned here πŸ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

49 Replies to “#maxis10 : HTC Desire Z first look

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge