#maxis10 : Bersama Kak Ina KL di KLCC

Salam semua, yeay baru nie sempat jumpa Kak Ina KL di depan Maxis, KLCC. Thanks kak sudi datang hantar cookies, memang sedap sangat cookies Kak Ina nie, rasa sekali pasti nak lagi. tak sampai sehari pun cookies tu dah licin oleh anak-anak.

bersama kakina kl

Snap dari Handphone Cap Ayam warna pink πŸ˜›

cookies kakina kl

Gambar Cookies nie, Snap waktu malam dari HTC Desire Z , sangat mengancam!!, kalau handphone cap ayam warna pink nie snap time malam jadi kelabu asap macam gambar Yan ngan Kak Ina kat atas tu, berbintik-bintik πŸ˜›

Walaupun HTC Desire Z cuma 5mp, tapi kualiti sangat berbeza dengan handphone cap ayam warna pink tu, 5mp jugak tapi Β kualiti gambar dan video jauh beza, later yan cerita pasal kamera HTC Desire Z nie, nantikan review selanjutnya yea πŸ™‚

Nota Yanmie : Kak Ina….nak kukis lagi πŸ˜›

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

33 Replies to “#maxis10 : Bersama Kak Ina KL di KLCC

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge