Little Fockers TGV Bukit Tinggi – gambar snap via HTC Desire Z #maxis10

Salam semua, khamis lepas en.hubby amik cuti untuk Aiman Orentasi Di Tadika The Little Caliphs, so memandangkan dah en.hubby tak kerja, kami amik kesempatan untuk menggunakan cuti tersebut sebagai cuti yang berkualiti, bawa anak-anak jalan-jalan cari makan, layan movie di TGV Jusco Bukit Tinggi Klang. Gambar semua snap by HTC Desire Z, terima kasih kerana menceriakan hari-hari kami πŸ™‚

complimentary ticket

Terima kasih buat Nuffnang atas tiket yang diberikan sempena Birthday Surprise, dan movie yang kami tengok iaitu Meet The Parents : Little Fockers (PG13), uhuk…macam mana tak perasan yang movie tersebut PG13, uhuk…nasib baiklah anak-anak sibuk makan popcorn dan cekelat dalam panggung tu…wakakakaa, mana tidaknya citer tu banyak unsur-unsur lucah…hahhaaa adoiiii sabar jelah :))

tiket wayang

Oklah movie nie seronok jugak, cuma tak selesa bila ada adegan ehem…ehem…terpaksa tutup mata anak…hahaha :)), tapi best tak kering gusi gelak :))

little fockers

Aiman dah haziq…peace yea πŸ™‚

playground

Tempat wajib di tuju kalau gi Jusco Bukit Tinggi nie, harus singgah ke Playgorund nie πŸ˜›

Malam tu jugak balik kelam kabut sebab terkejar-kejar nak tengok perlawanan bola sepak malaysia lawan indonesia untuk Piala AFF Suzuki, Tahniah buatΒ Khairul Fahmi jadi sebutan dan Tahniah pasukan Harimau Malaya.

Gambar atas semua snap via HTC Desire Z πŸ™‚

Nota Yanmie : Terima kasih en.hubby dan HTC Desire Z kerana menceriakan hari kami πŸ™‚

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

24 Comments on “Little Fockers TGV Bukit Tinggi – gambar snap via HTC Desire Z #maxis10”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge