I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang šŸ™‚

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

maxis10

Yeah nama kat atas tu betul ye, patut dia tulis macam nie Tracy@yantie / Yanmie…hehee šŸ˜›

maxis

Tahniah jugak buat rakan-rakan yang lain kat atas tu ye, dan salam kenal jugak untuk korang :), dan yang bestnya boleh pulak dapat sama-sama dengan Roslan dan Zzhury aka Aie Darkbatman yang mana memang kenal sangat dengan diorang nie *kenal kat alam maya je…ehehe*

Nantikan review dari Yan….nnnggeeee~~ dan jangan lupa komen dan tanya apa sahaja berkaitan phone tersebut, insyaallah Yan akan jawab pertanyaan korang, jangan risau Yan tak bias dalam soal review ini šŸ™‚

Nota Yanmie : Syukur Alhamdulillah šŸ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

125 Replies to “I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

  1. SAYA JELES SAMA YANMIE

    Maaf sebab capslock yang penuh emosi tu. Walaupun ini persinggahan saya yg ke-2 kat sini, namun ini adalah komen pertama saya. Komen pertama pun tanpa segan silu marah2 kat owner blog.

    Rasanya lepas nie aku melekat kat sini kut tgk review HTC. Terimalah seorang pembaca baru untuk blog anda.

    Anwar Osman
    Anwar Osman recently posted..9 Ways to Reduce Bounce Rate on Your BlogMy Profile

  2. tahniah kak yan
    kan dah kata, langkah kak yan dah bersinar dgn Nuffnang ni šŸ˜€
    anyway, nti dapat x HP tu?
    apapun, congrates n u deserve it!

    p/s: td mmg nak tanya pasal nama tracy tu ..seb bek kak yan clarify

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge