Efek Distortion Kamera HTC Desire z menarik perhatian anak #maxis10

Salam semua, ok nie nak kongsi antara fungsi yang ada pada kamera HTC Desire Z iaitu efek distortion yang mana sangat menarik perhatian anak-anak, bergelak sakan jugaklah diorang nie, ibu, ayah, tok, tok wan, makngah, sepupu sepapat semua gelak tengok hasil dari efek Distortion nie…hahhaa

distortion effect

Ada macam-macam efek yang ada di Kamera HTC Desire Z, pilih saje nak guna yang mana, tapi yang pasti semuanya menarik, boleh disesuaikan dengan keadaan. Yang menariknya siap boleh cam corder menggunakan efek lagi, menarikkan?, tapi disini nak cerita pasal efek distortion yang sangat menarik perhatian anak-anak, pendek kata kejap-kejap suruh snap gambar menggunakan fungsi efek distortion tu…hahaha, layan jom gambar yang terhangat di pasaran…kuikuikui…

distortion effect

Haziq tetap menten…hahhaaa :))

distortion effect

Aiman…hensem tak? hahahaa :))

Sebenarnya ada banyak lagi gambar hasil dari efek distortion nie tapi share yang kat atas tu je ye, kang ada pulak yang mengata kata buli anak…hahhaa, gambar Yan sendiri pun ada yang di buat efek macam nie tanpa pengatahuan Yan, en.hubby curi-curi snap time Yan tido…adakah patut??? hahahahahaa, dan gambar tersebut sempat Yan kongsikan dengan Kak Fuzri, gelak jugak dia, dan lepas tu mengetest muka dia plak….hahhaaa takde keje betullah kitaorang nie..hahaa…tapi gambar kak fuzri takleh tayang ler kat sini….ehehee kang mengamuk lak dia..hahhaaa

Nota Yanmie : Ada sesiapa nak tengok gambar Yan macam kat atas tu?? hahahaa :))

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

45 Replies to “Efek Distortion Kamera HTC Desire z menarik perhatian anak #maxis10

  1. wah boleh jadi muka macam tu ye.. hahaha.. lawak2.. kak yan nak minta tanya sikit berdasarkan pengalaman kak yan.. saya bercadang nak beli satu domain untuk blog .. boleh cadangkan nak beli dekat mana murah dan service bagus..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge